Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Táskák pénztárcával

Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani egy új táska márkát a Chris Bella-t, amely minden igényt kielégítő kiegészítőket gyárt, és a legtöbb táska modell különlegessége az, hogy a  választott táska mellé egy kis pénztárcát is kapunk, mely tartozéka a terméknek.

A cég ezt az információt közvetíti vevőik felé:

Mit készítünk?

A Chrisbella stílusa egyszerű, kényelmes és trendi. Termékeinket különböző korosztályok és emberek számára tervezzük, az elegancia, az egyszerűség és a szabadság jegyében, hogy a hölgyeknek még több divatlehetőséget kínáljunk. Széles választékban kínálunk táskákat, és minden modellből 4-8 színváltozatot terveztünk.

 Ezzel biztosítjuk, hogy mindenki megtalálhassa a saját stílusának és ízlésének megfelelő darabot. Egy táska nem csupán egy kiegészítő vagy tárolóeszköz, hanem egy nő saját stílusának kifejezője. Segít viselőjének kifejezni a szépséghez és az élethez való hozzáállását.

A Chrisbella ezért folyamatosan kísérletezik különböző stílusokkal, a legjobb anyagokat használja, és minden táskát kézzel készít. Mindezt azért, hogy a Chrisbella táskák viselői magabiztosan mutathassák meg egyedi stílusukat, és lehetőséget kapjanak arra, hogy még szebb, új énként tündököljenek.

Küldetésünk

A Chrisbella márka figyel a nők divatigényeire. Szigorú minőségellenőrzéssel biztosítjuk, hogy termékeink kiváló élményt nyújtsanak a hölgyeknek, és minőségi termékeinken keresztül bemutathassuk a szépségről alkotott elképzeléseinket a világnak. Emellett a Chrisbella mindent megtesz, hogy különböző korosztályok és csoportok igényeit kielégítse. Mindenki megérdemli, hogy szépnek érezze magát, és mindenkiben ott rejlik a korlátlan lehetőség.

Professzionális gyártócsapatunk

A Chrisbella a Guangzhou AOPIYA Industrial Leather LLC része. Két gyárunk van, amelyek kifejezetten női táskák gyártására specializálódtak. A Guangzhou AOPIYA Leather Industrial LLC az iparág egyik neves és professzionális női táska gyártója. Az AOPIYA több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a női táskák tervezésében és gyártásában. Guangzhou-i gyárunkban, Kínában, több mint 1 000 ügyes művész készít mindenféle női táskát, 2000 négyzetméteren, 5 különálló épületben.

A Chrisbella egy fiatal márka, de tapasztalt csapatunknak köszönhetően rengeteg lehetőséggel rendelkezünk. Értékeink = trendi tervezés + ügyes táskakészítő művésze

 

A webshopban: https://www.sebastiano.hu/kereses?description=1&keyword=chris+bella&filters=%7B%22category_id%22%3A197%7D&page=2

Az oldal tetejére