Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Őszi - téli cipőtrendek

Őszi - téli cipőtrendek

 

Túl vagyunk az ősz derekán, de még nem késtünk le semmiről. A gyönyörű napsütéses időjárás már a múlté. Beköszöntött a szürke, esős idő, melyet kompenzálhatunk a ruházatunkkal. Talán éppen ezért idén is trendi az őszi színek és az állatbőrminták a ruházaton.

A kígyóbőr és a párducminta felbukkanása

Talán ez a legmegosztóbb! Van aki viszolyog tőle, és van aki imádja. Ha trend követőnek tartod magad, de még te magad sem tudtad eldönteni, hogy szereted-e ezt a mintát, akkor azt javaslom, hogy a kevesebb néha több alapon egy visszafogottabb darabbal kezdj. Például egy sötétebb mintázatú bokacsizmával. Ha pedig szereted a feltűnő darabokat, akkor mindenképp visszafogott ruhadarabokkal kombináld. Például egy fehér inggel.

 

Fűzős bakancs

Az elmúlt néhány évben minden ősszel nagy reneszánszát éli a bakancs. Lehet lapos, magas, mintás, szegecselt vagy bundás. Bármilyet is választasz, az biztos, hogy aratni fogsz vele!

A klasszikusabb stílus kedvelői már egészen visszafogott bakancsokból is tudnak választani, ami a tavalyi évre még nem volt jellemző. Finom szabás, vékony talp és vékony fűző jellemzi ezeket a lábbeliket.

 

Színes lábbelik

Ami számomra nagy újdonság,  hogy rengeteg színes lábbelit látok. Megszoktuk, hogy ilyenkor ősszel főleg a fekete és a barna dominál, de manapság már találkozhatunk pirossal, sárgával, zölddel is! Egy-egy ilyen darab nagyon jól fel tudja dobni a napi szettünket és hangulatunkat is!

A fényképekre klikkelve közvetlenül a lábbeli termékoldalára kerülhettek.

 

Ízelítő kínálatunkból:

Keresés