Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bővítettük kínálatunkat

Bővítettük kínálatunkat

Egyedi sneaker, most bevezető áron!

Etonic

Inteligens, Amerikai Teljesítmény!

sebastiano-etonic-ujmarka

A márka története régre nyúlik vissza, 1876-ban Chalres A. Eaton megnyitotta cipőgyárát Brocktonban.MA. Az első világháborúban a szövetséges csapatokat a CA Eaton Co. látta el cipőkkel és csizmákkal. 1945-ben újabb mérföldkőhöz érkezett a vállalat! Ők gyártják az első golf specifikus cipőt és ezzel hírnevet szereznek maguknak, nem mellékesen vezető szerepet töltenek be a a golf-cipőiparban.

sebastiano-etonic-ujmarka-sneakers

1970 Amerikájában óriási lendületet vett a fittness iránti rajongás, az Etonic piacra dobja a sportipőjeit, és a márka elnyeri elismertségét a futóboom alatt.

1980 -ban véglegesen létrejön az Etonic márka! Számos sportágnak készít saját fejlesztésű sportcipőket amiből a golf, kosárlabda és a tenisz kiemelkedő. Az olasz Lottó Sport Italia felvásárolja az Etonic Worldwide-t, amit  az AL & S Footwear, a Weisfeld Group és a The Castlewood Group visszavásárol és az Etonic márka 2010-ben visszaköltözik az Egyesült Államokba, hogy hiteles amerikai életmárkaként folytassa növekedését.

Napjainkban sportcipők gyártása mellett piacra dobta az iparág vezető teljesítmény- és kényelmi aktív ruházatának legújabb sorozatát.

sebastiano-etonic-blog

Az Etonic női sneakereinek egyedi kínálata a Sebastiano üzleteiben és online! Kezdje fitt életét az Etonic-kal! Végre egy cipő, ami nem jön velünk szemben az utcán, ebben maximálisan egyediek lehetünk! 

 

Navigare

Az Olasz valóság 1961-től

sebastiano-navigare-ujmarka

A Navigare hatvan évvel ezelőtt született egy Manifattura Riese nevű kis családi vállalkozás fejlesztéséből, amelyet 1961-ben alapítottak Rio Salicetóban, Reggio Emilia tartományban. Rövid idő alatt ez a kis cég fontos valósággá vált az alkalmi és sportruházat gyártása és forgalmazása szempontjából. A Navigare egy teljes megjelenésű kollekciót kínál, erős olasz stílusban, mentes az évszakos trendektől és a múló divatoktól, de a funkcionalitás, az anyagok kiváló kutatása és minden részletre való odafigyelés jellemzi. A szabadidőtől az irodáig a Navigare ruhadarabok kellemes viseletet jelentenek, és szinonimája a tartós minőség, időtálló és megfelelő áron.

sebastiano-navigare-blog

Navigare márkától minőségi sneakereket hoztunk a sportos, lezser öltözködést szerető férfiak számára. Szabadidős tevékenység, vagy hétköznapi rohangálás, a Navigare sportcipőivel biztos lehet trendi megjelenésében! 

Nézze meg kínálatunkat, és találja meg egyedi igényeit!

Most mindkét márka termékei bevezető áron vásárolhatóak meg üzleteinkben és online!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Divat Márka
Az oldal tetejére