Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szép lassan ébredezünk Csipkerózsika álmunkból.

Szép lassan ébredezünk Csipkerózsika álmunkból.

 

Sebastiano_csipkerózsika

Kedves Vásárlóink!

Örömmel értesítem Önöket, hogy kereskedelmi egységeinket a hatályos óvintézkedések betartása mellett, fokozatosan megnyitjuk, megnyitottuk.

Oldalunkon itt tájékozódhat a nyitva tartás állapotáról és időintervallumáról. 

Mert valljuk be, a divat őrülteket, cipő függőket hetekre elzárni legnagyobb szerelmüktől nem lehet! Pedig ez történt velünk! Csodálatosnál csodálatosabb cipők, szandálok és papucsok érkeztek idén a tavaszi - nyári szezonra, és még csak meg sem mutathattuk őket. Persze webáruházunk üzemelt, folyamatosan töltöttük és töltjük fel új az termékeket, de azért az mégsem az igazi. Hiányzik a varázslat, a vásárlási élmény, a csak tapintással és szaglással érezhető "új cipő" érzés. Ha csak egy kicsit is, és részben, de ezt az élményt újra átérezhetjük. Kolléganőink már panaszkodtak, hogy túlpihenték magukat, hiszen, ők nem tudtak home office-ban dolgozni, így kéretik őket jól megdolgoztatni....  laugh Félre a tréfával! Nem szeretném elviccelni, csak szép lassan átélni, hogy egyszer tényleg vége lesz ennek a rémálomnak, és újra élhetjük a megszokott életünket, élvezhetjük egymás társaságát!

Ha szeretnénk, hogy megvalósuljon álmunk és visszakapjuk korlátok nélküli szabadságunk, akkor még nem lazíthatunk!

viseljen-maszkot

Éppen ezért arra kérjük Önöket, hogy tartsák be a hatóságok covid19 védekezés érdekében életbe léptetett jogszabályait! Üzleteinkben viseljenek maszkot, és tartsák be az előírt 1,5-2 méteres távolságot! Korlátozás alá eső boltjaink bejáratánál tájékoztatást kapnak a helyiségben egyszerre bent tartózkodók létszámáról.

Várjuk Önöket üzleteink egyikében!

Stílus, ami megszólít....!

Az oldal tetejére