Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozik a Collonil Cipőápoló Márka

Örömmel jelentjük be, hogy a Sebastiano cipőüzletek mostantól a világhírű Collonil cipőápoló termékeit is kínálja.

 A Collonil márka nemcsak a cipők védelméről, hanem azok ápolásáról és hosszú élettartamáról is gondoskodik. Ismerje meg közelebbről a Collonil történetét és termékeinek sokszínűségét!

Collonil Története

A Collonil márka több mint 100 éves múltra tekint vissza. 

Történetünk

A Collonil márka története 1909-ben kezdődött Németországban, amikor a Salzenbrodt család megalapította a céget Berlinben.

 Kezdetben bőrápoló termékeket gyártottak, amelyek hamar népszerűvé váltak a prémium minőségük és hatékonyságuk miatt. Az évtizedek során a Collonil folyamatosan fejlődött és bővítette termékkínálatát, miközben megőrizte a hagyományos kézművesség és a legmodernebb technológiák kombinációját.

A Collonil célja, hogy minden cipőtulajdonos számára elérhetővé tegye a legjobb ápolási és védelmi megoldásokat. Hiszünk abban, hogy a megfelelően ápolt cipők nemcsak hosszabb élettartamúak, hanem mindig a legjobb formájukat hozzák.

 

Termékkínálat

A Collonil széles termékkínálata minden cipőápolási igényt kielégít. Legyen szó bőrcipőről, szövet- vagy velúrcipőről, a Collonil kínálatában megtalálhatóak a megfelelő termékek. Íme néhány a legnépszerűbbek közül:

1. Collonil Leather Gel

Ez a termék különösen alkalmas sima bőr cipők ápolására és védelmére. A Collonil Leather Gel hidratálja a bőrt, megőrzi annak rugalmasságát és fényét, miközben védelmet nyújt a nedvesség és a szennyeződések ellen.

2. Collonil Nubuk + Velours Spray

A velúr és nubuk cipők ápolása speciális törődést igényel. Ez a spray frissíti és védi a cipők anyagát, visszaadva azok eredeti színét és textúráját.

3. Collonil Waterstop Colours

Ez a színezett ápolószer ideális a kopott bőrcipők felújítására. Nemcsak táplálja és védi a bőrt, hanem visszaadja annak eredeti színét is, így cipői újból újszerűek lesznek.

4. Collonil Carbon Pro

Az egyik leginnovatívabb termékük, amely hosszan tartó védelmet biztosít a cipők számára. A Collonil Carbon Pro egy speciális impregnálószer, amely megakadályozza a nedvesség és a szennyeződések behatolását, miközben lehetővé teszi az anyag légzését.

5. Collonil Clean & Care

Ez a tisztító- és ápolószer ideális a mindennapi használatra. Gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, miközben ápolja és védi a cipők anyagát.

Miért válassza a Collonil-t?

Minőség és Tradíció: A Collonil több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik a cipőápolás terén, és folyamatosan a legmagasabb minőséget nyújtja.

Innováció: A Collonil mindig az élvonalban jár a legújabb technológiák alkalmazásában, hogy termékei a leghatékonyabb védelmet és ápolást biztosítsák.

Környezetbarát Megoldások: A Collonil elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és számos terméke környezetbarát összetevőket tartalmaz.

Tiszta cipő akár egy nyári, zenés fesztivál alatt is?
Mivel is lehet ezt elérni?
 

Waterstop +UV Protection

 
Ez a termék fesztivál szezonra is ajánlott, használatával a cipő kevésbé piszkolódik és a cipő színét megvédi a kifakulástól.
A Waterstop spray mélyrehatóan véd a szennyeződések és a nedvesség ellen.
A beépített UV védő csökkenti a bőr színének kifakulását.
Első sorban fedett bőrre ajánlott.
Csak szabad levegőn, vagy jól szellőző helységben használja! Körülbelül 20 centiméter
távolságról permetezze a terméket az előzőleg megtisztított anyagra. Első hordás előtti alap-imregnáláshoz fújja be 3x egymás után vékony rétegben az anyagot. 8-10 használat után kell az impregnálást megismételni.

 

Összegzés

Fedezze fel a Collonil termékeinek világát üzleteinkben, és biztosítsa cipőinek a legjobb ápolást és védelmet! Legyen szó bármilyen cipőtípusról, a Collonil segítségével cipői mindig tökéletes állapotban maradnak.

 

 

https://www.sebastiano.hu/uzletek-

Az oldal tetejére