Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Pikolinos cipők Világa

Ismerjenek meg egy tradicionális alapokon nyugvó, családi vállalkozásként működő spanyol cipőmanufaktúrát.

Érdemes elolvasni a cipők iránti szenvedélyüket, megismerni filozófiájukat, a bőrhöz a cipők világához fűződő kapcsolatukat, mely szenvedély, elhivatottság a már kész termékre is hatással, mégpedig pozitív hatással lesz.

Kézművesség, történelem és örökség

1984 óta arra törekszünk, hogy minden cipőnk egyedi legyen. 

Minden új szezon új kihívást jelent, amelyet teljes tapasztalatunkkal és szaktudásunkkal oldunk meg.

Gondosan kidolgozunk minden folyamatot, hogy termékeinknek karaktert adjunk, és ez tett minket azzá, akik ma vagyunk: egy világhírű márkává, amely elkötelezett a "divat/kényelem" szegmens vezetése iránt.

„A szenvedély az életstílusunk, és képviseli elkötelezettségünket a Pikolinos értékei és csapatunk odaadása iránt.

 Egy márka, amely azért született, hogy alkosson és szeresse, amit csinál. Elkötelezettségünk a jól végzett munka iránt, az örökségünk és a bőr szaktudásunk teszik a minőséget legfőbb jellemzőnkké."

Pikolinos

Családi vállalkozás

Juan Perán és Rosario Bazán 1984-ben alapították a Pikolinos-t. Körülvették magukat egy olyan csapattal, amely megosztotta álmukat és hitt ebben a projektben, és elindultak azon az úton, amely lehetővé tette számukra, hogy nyomot hagyjanak az egész világon. Három gyermekük, Rosana, Juanma és Carolina, bőr és cipőformák között nőtt fel. 

Szüleik megtanították nekik a kemény munka, az elhivatottság és a kiválóságra való törekvés értékét. Ma Juanma vezeti a Pikolinos csoportot, irányítva a termékfejlesztést, az értékesítést és a digitális átalakulást. Rosana, a cég alelnöke, a gyártási és logisztikai központokat, az adminisztrációt és az operációkat koordinálja; Carolina pedig a vállalat márkáit vezeti, mint a Pikolinos csoport márkaigazgatója.

Egy családi vállalkozás, amely globálisan növekszik anélkül, hogy elveszítené irányát, határozottan lépve előre, a minőségre, a folyamatos fejlesztésre és arra törekedve, hogy ügyfeleink életét boldogabbá és kényelmesebbé tegyük alkotásaink révén.

Értékeink

Ezek azok az értékek, amelyek meghatároznak minket:

Puhák, fényesek és aprólékosan megmunkáltak, így nincs két egyforma.

 A Pies Cuadrados bőrkezelő központunkban, egy kis Alicante-i faluban, olyan színeket, textúrákat és új módszereket hozunk létre, hogy bárki, aki először próbál fel egy Pikolinos cipőt, megismerje, miről is szól a márkánk.

Pikolinos

Nyersanyagok

A bőr határoz meg minket, különböztet meg és képvisel minket.

A legkiválóbb minőségű marhabőr, amelyet csak mi tudunk úgy kezelni, hogy a legpuhább, legfényesebb legyen, és úgy dolgozzuk fel, hogy kevesebb szennyeződést generáljon.

  • AUTENTIKUSSÁG
  • EREDETISÉG
  • TERMÉSZETESSÉG

Technológia és kényelem

A kényelem a fő célunk, ezért olyan technológiát fejlesztünk, amely jobban elnyeli a sokkot és csökkenti a rezgéseket, hogy a járás egy kíméletesebb, kényelmesebb élmény legyen, nem feledkezve meg a könnyű, meleg és rossz időjárásra is alkalmas stílusokról. Tekintse meg a kollekcióink összes technikai vonalát.

Innováció a gyártásban

Az évek során töretlenül elköteleztük magunkat a minőség, a kézművesség és az élvonalbeli dizájn mellett, az innováció révén folyamatosan javítva termékeinket és folyamataikat. Fejlett rendszereket vezettünk be, amelyek növelik a hatékonyságot és a precizitást gyártási folyamatainkban. Az intelligens automatizálás segített csökkenteni a gyártási időket és optimalizálni az erőforrásokat anélkül, hogy szem elől tévesztenénk azt a kézművességet és figyelmet a részletekre, amelyről ismertek vagyunk.

A Pikolinos remek termékei a következő üzleteinkben érhetők el:

Az oldal tetejére