Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Novemberi akciók

Sebastiano szerda

2020-1125-sebastiano-akcio

Ha szerda, akkor akció! Ha akció, akkor Sebastiano!

 

Minden teljes árú termékünk 30% kedvezménnyel!

Csak 1 napig!

 

Kollégánk (Robi) tegnap azon dolgozott, hogy a lehető legtöbb Tamaris terméket "webesítse", hogy mára Ön egy teljesen új Tamaris termékkínálattal találkozhasson! Nézze meg Tamaris csizmáinkat, a szűrődobozból válasszon méretet, pipálja be kedvenc színét, keresse meg cipőjének stílusát és még ma rendelje meg 30% kedvezménnyel áhított lábbelijét. Tamaris termékkínálatában megtalálja a hagyományos klasszikus darabokat, de a gyártó igyekszik a divatirányzatnak megfelelő termékeket is piacra dobni. A csizmákat különféle sarkokkal, és sarokmagassággal, a lábbeli felső részét csatokkal teszik trendivé. Nézze meg Tamaris téli csizmáinkat!

 

sebastiano-tamaris-noi-cipo

 

Figyelmébe ajánlom hazánk feltörekvő cipőmárkáját, a GEOX téli kollekcióját. Cipői kiváló minőségű természetes bőrből készülnek, innovatív technológiák alkalmazásával. Tudnia kell, hogy cipői nem egy szezonra készülnek! Megfelelő cipőápolás mellett termékei hosszú ideig kiszolgálja Önt! Ár-érték arányban az egyik legjobb választás! Ezek az olaszok még a "lélegző talpú" technológiát is bevetették, hogy elhódítsák az emberek szívét! De mi is ez a lélegző talpú technológia? 
A lélegző cipők titka a következő: a cipők talpába egy speciális, mikroporózus szerkezetű membránt illesztenek, amely a belső talpon keresztül felszívja az izzadságot, és vízpára formájában kiereszti. A gumitalpon található kis lyukakon át távozik el a láb izzadsága, a lélegző membrán pedig megakadályozza a víz bejutását, és szárazon tartja a lábat. Most 30% kedvezménnyel rendelheti meg divatos, trendi GEOX téli termékeinket. 
 

 

Ha lehet otthonról dolgozni, akkor miért ne lehetne otthonába vinni üzletünk kínálatát? Legyen otthona a próbafülke! Ön tudta, ha nem megfelelő méretű terméket rendel, akkor kézből - kézbe termékcserét alkalmazunk? 
Mégis ez miként működik?
  • A sebastiano.hu oldalról megrendelt csizmáját felpróbálás után kicsinek érzi. 
  • Űrlapunk segítségével (ITT találja) jelzi felénk, mi előkészítjük a nagyobb méretet.
  • A futár viszi az új nagyobb méretet és elhozza nem megfelelő kisebb méretű terméket.
  • Természetesen ez a mi költségünk, Önnek teljesen ingyenes!

 

Kosár oldalon váltsa be kuponját!

SEBISZER30

Az akció időtartama: november 25.
 

Női termékek

Férfi termékek

Ízelítő kínálatunkból:

 

 

Az oldal tetejére