Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szilveszteri cipőkalauz

Szilveszteri cipőkalauz

Szilveszterkor, mi nők szeretünk rendkívül csinosan, bulisan felöltözni. Gyakran beleesünk abba a hibába, hogy csak azért is felvesszük azt a 13 cm-es pompás magas sarkú cipőt, amely már régóta ott porosodik szekrényünkben. Mert egyszerűen gyönyörű, és mindenki oda-vissza lesz, de tudatában vagyunk annak, hogy ennek a szépségnek bizony az este közepén meg lesz az ára! Bizony 1-2 óra tipegés után, már el kezd fájni  a talpunk,  rüsztünk és azt kívánjuk, hogy bárcsak azt a vagány kis bokacsizmát vettük volna fel… Ennek tetejében pedig még el is játszunk a gondolattal, hogy hazamenjünk átöltözni! Eltaláltam?  wink Nem élvezzük az estét, és a másnapi fájdalmakat még nem is említettem!

 

A helyzet az, hogy egy vastagabb, és alacsonyabb sarkú cipőben is lehetünk ugyanolyan csinosak, és éjfélkor nem fogjuk a pokolba kívánni a gondolat megszületésének pillanatát, hogy felvesszük azt a csodás tűsarkú sarkú cipellőt. Manapság a divatban már azt az időszakot éljük, hogy bármit fel lehet venni bármivel! Akár egy flitteres partiruhát is egy motoros bakanccsal vagy éppen egy kosztümöt egy sportcipővel.

 

 

Íme néhány inspiráció, ha a lapos talpú cipőket favorizálod idén:

Lapos cipő inspiráció

 

 

Azonban, ha mégis a magas sarkak mellett döntünk, akkor egy klasszikus alkalmi magas sarkú cipő hegyes orral vagy egy bokacsizma is nyerő választás!

  Magas sarkú inspiráció

 

 

 

Egészségben, boldogságban gazdag új esztendőt kívánok!

by Sophie

BUÉK

 

 

Most pedig mutatunk néhány cipőt ezekhez a szettekhez a mi kínálatunkból!

Keresés