Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándék ötletek

Ajándék ötletek

Hamarosan elérkezünk az év leggyönyörűbb, legmozgalmasabb, sokak által legjobban várt, és egyben legstresszesebb ünnepéhez, a Karácsonyhoz. A háziasszonyok tervezik a menüt, amellyel az egész családot kényeztetik, a házat legtöbben feldíszítik kívül-belül, hogy a lehető legjobban átjárja a családot a Karácsony szelleme. Ezután jön a stressz! Ajándék vásárlás és főzés! Mi az előzőn szeretnénk enyhíteni, ugyanis talán az egyik legnehezebb feladat ebben az időszakban, hogy mindenki számára megfelelő ajándékot vásároljunk és természetesen olyat, amely hasznos is. Most adunk néhány tippet a Sebastiano üzleteinek kínálatából!

Bőrönd és táska

Borond

Taska

Egy jó bőröndre mindenkinek szüksége van, hiszen mindenki elér arra a pontra, hogy valahova elutazik kisebb, vagy nagyobb távolságra. Egy ilyen hasznos tárgyra egyébként is nehezen költ ember, hiszen ritkán van használatban. Ha valami hasznosat szeretnénk ajándékozni, a bőrönd biztos az lehet. 

penztarca

A pénztárcáinkat gyakran használjuk, így előbb utóbb elkopnak kivéve, ha egy minőségi bőr tárcáról van szó. Ha szeretnél valakinek hosszú távú örömet szerezni és gyakran az eszébe jutni, akkor egy szuper univerzális ajándék egy igazán minőségi bőr pénztárca.

Sebastiano ajándékutalvány

Ajut

A jolly joker! Ha elképzelésünk sincs, hogy milyen ajándékot vásároljunk, akkor nagyszerűen megoldhatja problémánkat egy ajándékutalvány, amely az üzletek teljes kínálatára felhasználható, teljes árú, és akciós termékekre is! Amennyiben biztosra szeretnél menni, úgy üzleteink bármelyikében kaphatóak a vásárlási utalványaink!

 

Áldott karácsonyi ünnepeket kívánunk!

 

Az oldal tetejére