Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rieker és Bugatti lábbelik 25% kedvezménnyel!

NŐI LÁBBELIK     FÉRFI LÁBBELIK

A cipők rövid története

Klaus-Jürgen Möller az említett igazgató, aki a bevezetésre kerülő divatmárkához találomra választotta ki a márkanevet, méghozzá úgy, hogy felcsapta a telefonkönyvet, s kiválasztotta ezt a meglehetősen hangzatos, s ma már jól ismert nevet. Az elhamarkodott névválasztás azonban jó döntésnek bizonyult, mivel a Bugatti ruházati termékek egyre csak terjedtek, így a brand gyorsan hírnevet szerzett magának. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a szabadalmaztatást követően a cég csak kabátokat és egyéb ruházati cikkeket állított elő. A Bugatti cipők gyártása csak 1991-ben kezdődött meg, ahogyan az övek, zoknik, ingek és farmerok készítése is.

Egy Bugatti cipő manapság már nemcsak egy kiváló minőségű lábbelit takar, hanem egy olyan életérzést, amely megállíthatatlanul terjed. A cég állandó fejlesztéseinek köszönhetően mindig képes meglepni a vásárlóközönséget. Állandóan új anyagokkal kísérletezik, amelyek rendszerint be is váltják a hozzájuk fűzött reményeket. A gyártó több, mint innovatív. Sok esetben hoz olyan újításokat, amelyeken a divatvilág rendre elcsodálkozik.

Bugatti cipő pillanatnyilag szinte minden országban kapható, s a cég egyre csak fejlődik, ahogy az új technológiákat, úgy a térhódítást illetően is.

  A Rieker vállalatot 1874-ben alapította Heinrich Rieker és üzlettársa a Bodeni tó és a Duna forrása közt fekvő Tuttlingen városkában. Az induláskor a gyár 600 embert foglalkoztatott. A cég azóta folyamatosan működik és fejlődik.Az irányítás jelenleg is a Rieker család kezében van. Az eltelt időben a Rieker Németország legjelentősebb cipőgyártó cégeinek sorába emelkedett.


A Rieker kollekciói a minden korosztály által keresett, hétköznapi viseletre szolgáló modellekből állnak. Ami igazán különleges bennük, az a kényelem. A folyamatos fejlesztések eredményeként a cég által gyártott cipők mindegyike rendelkezik az úgynevezett „ANTISTRESS” tulajdonságokkal. Ezek kialakításánál abból indultak ki, hogy mivel az idegvégződésekkel teli lábfej testünk egyik legérzékenyebb része, a jó közérzethez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő komfortú cipő biztosítása. Az egyik ANTISTRESS tulajdonság az évszázados tapasztalat során kialakult optimális kaptafaforma. A Rieker cipőben az általában megszokottnál mintegy 30 százalékkal több hely van, ezért nem szorít és a járásnál elegendő kényelmet biztosít a lábnak. A modellek formavilágának kialakításakor elsődlegesek az ergonómiai szempontok. A felsőrész anyagainak kiválasztása és kombinációja is a tökéletes kényelem biztosítását szolgálja. A másik ANTISTRESS elem a speciális poliuretán anyagú talp, mely szokatlanul nagy hajlékonyságot és rugalmasságot ad a cipőnek. A talp anyaga önmagában, a mostanában divatos gél sarokbetétek alkalmazása nélkül is megfelelően védi a gerincet a megterheléstől. Mindezt úgy képes teljesíteni, hogy közben a Rieker cipők pillekönnyűek.

Páranként csupán 20-25 dekagrammot nyomnak. Érdekesség, hogy az általános szokással ellentétben a bőrök és a fém díszek, kiegészítők kivételével a Rieker a gyártáshoz szükséges anyagokat és alkatrészeket (a talpat, sőt még a vízhatlan Rieker-Tex membránt is) maga állítja elő és tulajdonságaik javítása érdekében folyamatos kutató-fejlesztő tevékenységet folytat. A termék igazi előnyei kívülről nem szembetűnők, de viseléskor mindenképpen érezhetők. A cipők már az első lépéstől kezdve kényelmesek és jó tulajdonságaikat használatuk során végig

 

 

 

 

Rendezés:
Modellszám: N42V1-40
Raktáron
21.990 Ft
Modellszám: 53781-91
Raktáron
15.990 Ft
Modellszám: 53960-33
Raktáron
18.990 Ft
Modellszám: M3050-91
Raktáron
19.990 Ft
Modellszám: 62689-42
Raktáron
16.990 Ft
Modellszám: 679L3-90
Raktáron
20.990 Ft
Modellszám: 732025900
Raktáron
22.990 Ft
Modellszám: 48475-90
Raktáron
18.990 Ft
Modellszám: 58063-91
Raktáron
18.990 Ft
Modellszám: 61662-60
Raktáron
16.990 Ft
Modellszám: 61972-90
Raktáron
18.990 Ft
Modellszám: 66527-12
Raktáron
18.990 Ft

Keresés