Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MARCO TOZZI - Az életmód márka

A Wortmann csoport Európa egyik legnagyobb cipőgyártó és forgalmazó vállalata.

Ebbe a portfólióba tartozik a Marco Tozzi márka is.

A fiatalos divattól a klasszikus elegancián át az aktív kényelemig a MARCO TOZZI saját stílusával és minőségével ér el sikereket.

Évente hat-nyolc kollekcióval és további szezonális kínálattal a MARCO TOZZI lehetőséget biztosít a kiskereskedelemnek, hogy hosszú távú alaptrendeket tervezzen, valamint speciális szezonális trendeket készleteikben.
A jelenlegi női cipők mellett a MARCO TOZZI saját gyerekcipő kollekciót, valamint modern táskakollekciót is kínál, amely tökéletesen illeszkedik a cipőkollekcióhoz.

Marco-Tozzi

Tehát összefoglalva a cég történetét és termékei: Marco Tozzi egy népszerű német cipőmárka, amelyet a híres Wortmann csoport hozott létre.

A cég 1975-ben alakult meg, és azóta a lábbelik világában megszerezte magának kiemelkedő helyét.

A Marco Tozzi cipők tervezése során az elsődleges szempont mindig a kényelem és a minőség. Azoknak, akik hosszú órákat töltenek cipőben, a Marco Tozzi garantálja a maximális kényelmet.

A cég kollekciói számos divatirányzatot ölelnek fel, ami azt jelenti, hogy mindenkinek megtalálható benne a saját stílusa. A tervezők széles skálájú inspirációval dolgoznak, és az eredmények pedig kiváló minőségű és stílusos cipők. Az ihlet forrásai lehetnek a természet, az urbanizmus, a művészet, és még sok más. A kreativitás és az innováció mindig a cég egyik sarkalatos pontja volt.

A Marco Tozzi cipők a mindennapi élet számos területén megállják a helyüket. A női kollekciókban megtalálhatóak a kényelmes szandálok, csinos magassarkú cipők, elegáns bokacsizmák és sok más stílus, amelyek minden alkalomhoz illenek. Az olyan értékek, mint a kényelem és a minőség, mindig jelen vannak a cipők tervezésében.


Kollaboráció
SZERETETTEL TERVEZVE
Guido Maria Kretschmer

A szenvedélyes tervező, és mindig a szívét teszi mindenbe, amit csinál. Idén őszi/téli kollekciót is tervezett velünk.

A Guido Maria Kretschmer MARCO TOZZI kollekciójában divatos, nőies modellek találhatók különböző színkombinációkban, melyek különleges részletekkel tűnnek ki.
De miért is van hosszú, tartós együttműködése a Marco Tozzi cégnek és Guido Maria Kretschmernek?

Guido Maria Kretschmer egy híres német divattervező és televíziós személyiség.

Divattervezés: Guido Maria Kretschmer németországi és nemzetközi divatszíntéren is ismert divattervező. Kreativitásával és tehetségével többféle divatkollekciót tervezett, amelyek közé tartoznak női ruhák, estélyi ruhák, fürdőruhák, és kiegészítők.

Ismeretség a divat világában: Guido Maria Kretschmer számos neves divateseményen vett részt, és rendszeresen mutatja be kollekcióit a divatheteken. A tervezők között a munkájáért kapott elismerések és díjak is szerepelnek.

Marco - Tozzi

Televíziós szereplés: Kretschmer az ismert "Shopping Queen" című német televíziós műsorban is szerepelt.

A műsorban a versenyzők divatos szetteket alkotnak vásárlás során, és Kretschmer értékeli ezeket.

Személyes stílus: Guido Maria Kretschmer saját személyes stílusa is jellegzetes. Gyakran a színes öltözködés és a különleges öltözékek híve.

Mint divattervező és közszereplő, Guido Maria Kretschmer népszerű és befolyásos személyiség a német divatiparban, és számos divatmárka és kollekció tulajdonosa.

Találd meg a Te stílusodba illő Marco Tozzi lábbeliket a Sebastiano üzleteiben és webáruházában!

szöveg és képek forrása

https://wortmann-group.com/en/brands/marco-tozzi

https://marcotozzi.com/de-DE/guido-maria-kretschmer/

https://www.facebook.com/MarcoTozziShoes/

Az oldal tetejére