Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sebastiano webáruház - Claudio Dessi női termékek

Rendezés:

Claudio Dessi Lux by Dessi modelljei az egyediség, a nőiesség, és a különlegesség védjegye alatt születtek. A termékek természetes bőrből készülnek, puha és egyben kényelmi talpkialakítással. A Sebastiano webshopban és kiemelt üzleteiben trendi, őszi kollekcióval találkozhat. Claudio Dessi kiemelt Sebastiano üzleteink: Auchan Soroksár; Auchan Budaörs; Auchan Dunakeszi; Auchan Gyömrői úti bevásárló park.

Természetesen bőséges választékból válogathat hétköznapi cipőt, bokacsizmát, de alkalmakra is megtalálja a megfelelő lábbelit. Legyen Ön is stílusos, viseljen Claudio Dessi lábbeliket! 

Bármilyen alkalomról legyen szó, Claudio Dessi kollekciójából biztosan megtalálja azokat a darabokat, melyek tökéletesen illenek az adott eseményhez. Ezek a cipők előhozzák Önből a nagy betűs nőt, miközben igazán kényelmesek! A Claudio Dessi márka már jó ideje jelen van a divat világában, azonban a lelkesedés, a fiatalos lendület és a divat iránti szüntelen rajongás egyáltalán nem lankad, hanem szüntelenül megújulnak és ennek köszönhetően csodás lábbelikkel látják el a gyengébbik nemet.

Az oldal tetejére