Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kényelemre vágyna? Ismerje meg velünk a Fluchos cipőket!

A Fluchos Cipőmárka Eredete és Története

A Fluchos egy spanyol cipőmárka, melyet 1962-ben alapítottak a spanyolországi Arnedo városában.

A márka a hagyományos spanyol cipőkészítés és a modern design elegáns ötvözésére törekszik. Az alapítás óta a Fluchos elkötelezett a minőségi cipők iránt, melyek kényelmesek és stílusosak egyaránt.

Hitvallás és Filozófia

A Fluchos fő filozófiája a kiváló minőség és a kényelem. A cég az innovációra és a kiváló anyagokra helyezi a hangsúlyt, miközben hagyományos kőműves technikákat alkalmaz a cipőkészítés során. Minden lépésben a kényelem és a funkcionalitás áll a középpontban.

Forgalmazott Cipők

A Fluchos férficipő kollekciója széles választékot kínál az igényes vásárlóknak. A márka főleg elegánsabb stílusokra és kényelmes viseletre fókuszál, ideális választás azoknak, akik szeretik ötvözni a klasszikus és a modern vonalakat. A Fluchos cipők általában könnyűek és strapabírók, tökéletesek mindennapi viseletre és üzleti alkalmakra egyaránt.

Anyagok és Stílusok

A Fluchos cipők gyártásához kiváló minőségű bőrt és egyéb természetes anyagokat használnak. A márka széles skálán kínál stílusokat, beleértve a klasszikus oxfordokat, loafereket, csizmákat és szandálokat is. Az elegáns megjelenés és a kényelem fontos a Fluchos tervezői számára, ezért minden modelljük gondos tervezés eredménye.

A cég ezt írja hitvallásáról:

TÖBB MINT 50 ÉV 

A CSALÁDI ÉRTÉKEK

A család az egyik fő értékünk. Kezdetektől fogva Arnedóban maradtunk, a kényelem esszenciája által védve, és óriási hangsúlyt fektetve minden dolgozónk fontosságára. Többségük több mint 25 éve dolgozik velünk, és mindennapos segítségükkel elérjük, hogy a lábbeliiparban a kényelem fő referencia pontjává váljunk.

Számunkra ez az érték jelképezi azt a módot, ahogy a lábbelit értelmezzük. 

A gondosan kiválasztott anyagok, minden egyes részlet fontossága és az elkötelezettség a jól végzett munka iránt olyan tényezők, amelyek megerősítik az esszenciánkat, és biztosítják, hogy minőségünk és kényelmünk különlegessé tesz bennünket.

Hol találod meg  a Sebastiano Cipőüzletlánc választékában ezt a márkát,

A márka megtalálható a budapesti Árkád és Allee üzletházak Sebastiano üzleteiben.

Az oldal tetejére