Gussaci

Nincs kép beállítva

A firenzei Gusacci márka, amely  több mint két évtizede az olasz nők egyik nagy kedvence, most már a magyar hölgyek számára is elérhető. A kiváló tervezőkkel dolgozó olasz cég egyedi, sportosan elegáns és maximálisan nőies termékeket kínál.
 Olyan nőknek készül, akik nyitottak az új trendekre, de nem harsány, hivalkodó formában szeretnék azokat becsempészni a hétköznapjaikba, hanem sokkal inkább visszafogottan, figyelve arra, hogy – akár csak a táskájuk megválasztásával is – az öltözéküket és a megjelenésüket tökéletes harmóniában tartsák. A Gusacci bőr- és szinte a megszólalásig bőrszerű műbőr táskákat, kiegészítőket kínál magas minőségben, egyedi tervezéssel, aprólékos, finom kidolgozással. A termékekre jellemző az igényes forma-, alapanyag- és színválasztás.
 A klasszikus pasztellszínek, a letisztult formák mindig vonzóak lesznek a nők számára. Viselhetők karon és vállon is, többrekeszesek, s ezzel az elrendezéssel alapvetően segítik, megkönnyítik a nők hétköznapjait. A szezonban a nagy táskák és a pasztellszínek mellett a másik véglet is jelentkezik: az élénk, harsány színek és az extrém formák. A pink, a sárga, a narancs és a mustár árnyalatai jellemzik majd a kollekciók bevállalósabb, nyári darabjait. A Gussaci-táskákról általánosan elmondható, hogy visszafogottak, de mindig tartalmaznak valami extrém, mégis nőies megoldást: egy furcsa helyre felrakott masnit, egy elbújtatott csatot, egy hangsúlyosabb rátétet, amitől az összhatás kicsit extrább lesz.
A Gusacci apró márkajegyei – mint a táskákon elhelyezett kövek, csatok, fémlapok, a kiváló anyagválasztás, az elegancia – mind-mind azt a csipetnyi luxust szolgálják, amivel együtt egységesebb lehet a hölgyek megjelenése. De nemcsak az idősebb korosztály számára kínál felfedeznivalót a márka: a vagányabb, modernebb vonal, merészebb színeivel és formáival, sikerrel célozza meg a divatérzékeny, trendkövető fiatalokat.

Hírlevél feliratkozás

Belépés

fiók létrehozása

fb iconBelépés Facebook-kal