Conhpol

Nincs kép beállítva


Cégünk közel harminc éve családi manufaktúrában készíti az ASSO gyermekcipőket. Kezdeti időktől fő célunk, hogy az egészségügyi és kényelmi alapelvek mellett, cipőink szépek és egyediek is legyenek. Tapasztalatainknak köszönhetően, nagy szakértelemmel gyártunk a gyermekláb anatómiai felépítésének legmegfelelőbb, magas színvonalú termékeket. Kisszériában, korlátozott párszámban gyártott cipőink több figyelmet és törődést kapnak, mint a tömeggyártásban készülő társaik.

Tavaly bővítettük profilunkat és a gyermekcipők gyártása és kereskedelme mellett női lábbelik importálásával is foglalkozunk. Kiemelkedő partneri kapcsolatban állunk több olasz és lengyel gyártóval. Termékeink között megtalálható a kényelmes mindennapos használatú saru, vagy az elegáns, alkalmi viselésű pumps.

Főbb márkáink: Edeo, Palazzo, Kaniowski, Atut, Jarguz; Ver Giovanni, Conhpol Dynamic, Emis, Lizard, Conhpol Bis, Nessi, Top But, Conhpol, Faber, Simen, Senso, Carinii, Kordel, Mario Bolucci, Fabrizio Fillippi, Massimo Poli, Grodecki

Hírlevél feliratkozás

Belépés

fiók létrehozása

fb iconBelépés Facebook-kal