Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ez az 5 tavaszi/nyári cipőtrend a legjobb hangulatjavító

De nézzük meg, hogy milyen szín és stílust álmodtak meg a tervezők a 2023-as tavaszi/nyári szezonra.

Örömmel köszöntek vissza a divatbemutatókon a szandálok, valamint az olyan hangulatos árnyalatok is várhatóan visszatérnek, mint a Barbie-rózsaszín, amelyek rendszeresen meghatározzák a melegebb hónapokat.
Ebben a szezonban azonban egyértelmű, hogy a tervezőknek ugyanaz a megjegyzése: ne fogd vissza magad!
Akár egy ékes darabot keres a következő olaszországi utazásához, akár csak egy pár cipőt szeretne a hétvégére, az alábbiakban megtalálja a legjobb 2023-as tavaszi cipőtrendeket, amelyek megkülönböztetik Önt a barátaitól.

1. 2023 tavaszi cipőtrend: metál

A metálok nem csak az újévi bulikhoz és a késő esti diszkókhoz kötődnek, hanem a melegebb hónapokban is viselheti őket – Ismert tervezők által készített lábbelik bizonyítják ezt.

2023 tavaszán/nyarán a tervezők nem akarják, hogy megelégedjen bármilyen régi arany és ezüst lábbelivel . "Ennél jobbat érdemelsz" szól a jelmondatuk!

Ehelyett kényeztesse magát egy választott fémes árnyalattal, amely finom textúrával büszkélkedhet, például krokodilmintás dombornyomással.


2023. tavaszi cipőtrend: klasszikus Római stílusú szandál

A rómaiak sok tekintetben megelőzték korukat, beleértve a divatot is.

Eredetileg pragmatikus vonzerejük, kényelem, és szellőssége miatt hordták a szandálokat a nyári főszezonban.

2023 tavaszára/nyarára a tervezők ezt a korábbi stílust úgy alakították át, hogy illeszkedjen a választott esztétikához.

Ez jelentheti azt, hogy szélesebb pántos megközelítést alkalmaztunk, így több bőrt kaptunk, amellyel jobban játszhatunk formailag , és egy-egy bőrből készült részlet visszaköszönhet ruhánkon, avagy a választott táskánkon. Ennek a 2023-as tavaszi/nyári cipőtrendnek a szépsége a különböző viseletmódokban rejlik.

A széles, döntött sarkú római szandál esti környezetben működik a legjobban, míg a barna bőrből készült bokapántos szandál jobban megfelel egy firenzei kiránduláshoz.

A római szandálban a lezser eleganciáját szeretjük a legjobban.

A megfelelő bőrkidolgozás és megemelt sarok még a legegyszerűbb megjelenést és kivitelezést is feldobja. könnyedén variálható farmernadrággal és felsővel egyaránt.

3. 2023 tavaszi cipőtrend: Ruffle Touch

A fodros cipők visszatértek, de nem úgy, ahogyan Ön gondolja. Hiszen senki sem akar statisztának tűnni a Gossip Girlben. Ebben a szezonban a tervezők átvették ezt az egyedi részletet, és figyeltek az igazi nőies varázsra és romantikus megjelenésre.

Noha a fodros cipőtrend első pillantásra ijesztőnek tűnhet, vonzereje abban rejlik, hogy egyetlen fodros cipő sem egyforma – az élet minden területére találhat egyet.


4. 2023 tavaszi cipőtrend: Lapos, platform szandálok

A divat örök körfogásásában időről-időre tért nyernek ezek a szandál típusok.

 Amelyeket alig várunk, hogy nyári ruhával párosíthassuk.

Az igazi sztártényező abban rejlik, hogy nem csak szó szerint emelik fel a megjelenésedet, hanem minden alkalomra alkalmasak. Last minute BBQ? Lapos formájú szandál. Tavaszi esküvő? Lapos, platform formájú szandál. Nincs korlátozva, hogy hol hordhatjuk ezeket, kivéve talán túrázásra alkalmatlanok.


5. 2023 tavaszi cipőtrend: Édes szatén

A 2023-as tavaszi/nyári trendjeink végső pontján a szatén szerepel. Ebben a szezonban a dekadens szövet számos formát öltött, nem csak a selyem-zokni sziluettet, amelyet korábban a legismertebb divatházak használtak.

A szatén lábbelik természetesen alkalmi viseletek, de a tervezők olyan sokféle színt, és fazont kreáltak, hogy azt, hogy mivel párosítjuk szatén lábbelinket, csak a képzeletünk szab határt.


Szöveg és képek forrása:

https://editorialist.com/fashion/spring-2023-shoe-trends/

Kíváncsian várjuk a Sebastiano cipőbolthálózatba milyen lábbelik, kiegészítők kerülnek a tavaszi/nyári szezonra.

Egy biztos, hogy mindenki meg fogja találni mind színben, mind stílusban a hozzá legjobban illő lábbelit.

Amikor a tavaszi/nyári szezon termékei feltöltésre kerülnek, érdemes visszaolvasni a blogbejegyzésünket, hogy akár a divatra hangolódva válasszuk ki legújabb kedvencünket!

 
Az oldal tetejére