Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Geox Penélope Cruzt nevezi meg első márkanagykövetének.

Örömmel jelentette be a GEOX, hogy Penélope Cruzt nevezte ki első márkanagykövetének, a hírt a legutóbbi milánói divathéten tették közzé.

Penélope Cruz tehát a márka büszke nagykövete, aki új kampányokban népszerűsíti majd a Geox kollekcióit. 

Ez a lépés része a márka marketingstratégiájának, melynek célja az imázsjavítás és a női szegmensben való piaci részesedés növelése.

„Nagyon örülünk, hogy Penélope Cruz az első nagykövetünk. Megmutatja új márkapozíciónkat a világnak, mert olyan stílusfejlődést testesít meg, amely elmossa a határvonalat a szépség, a jó közérzet és a kényelem között – ez a győztes filozófia, amely mindig is termékterveink mögött állt” – nyilatkozta Mario Moretti Polegato, a cég alapítója és elnöke.

A Cruz nővérek, Penélope és Mónica, együttműködési megállapodást kötöttek a Geox-szal, hogy 2024 tavaszára/nyarára ruházati és lábbelikből álló kapszulakollekciót alkossanak, amely februárban indul.

Az erős mediterrán ihletésű „Geox by Penélope és Mónica Cruz” olyan meleg tónusokra összpontosít, mint a narancs, piros és rózsaszín.

 A ruhadarabok között megtalálhatók az anorákok, kabátok és könnyű darabok, a lábbelik pedig utcai és ruhadarabok egyaránt, pasztell színekben, csatokkal és fűzőkkel élénk színekben jelennek meg.

„Érezze magát nyugodtnak és magabiztosnak, bárhol is legyen, a kényelem és az elegancia új koncepciójával.

 Tartsa lépést a város ritmusával: a stílus és a jó közérzet egyesül, hogy minden pillanatot a lehető legjobban megélhessen” – hangsúlyozzák a közzétett szlogenek.

Penélope Cruz – aki nagy rendezők múzsája, mindenekelőtt Pedro Almodóvar, de számos amerikaifilmben is szerepelt, és nagy rendezőkkel dolgozott gyütt, mintmint például Ridley Scott, aki a Tanácsadóban rendezte , Woody Allen a Rómába szeretettel című filmben, Vicky Cristina Barcelona és Rob Marshall a Kilencben – a következő főszerepben lesz. decemberben a mozikban Michael Mann Ferrarijával, amelyet a legutóbbi Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon mutattak be.

Geox x Penelope Cruz Heels

A film bemutatása előtt jelentették be, hogy ő lesz a GEOX arca.

Livio Libralesso, a GEOX vezérigazgatója kifejezte, hogy Penélope Cruz erős és hiteles arculata értéket ad a márka kommunikációjához.

A színésznő professzionalizmusa, szépsége, kecsessége és karaktere kiválóan tükrözi a Geox által közvetíteni kívánt modern és kortárs életstílust.

Élje át Ön is a kényelem, stílus és sokoldalúság új kombinációját az új kollekcióval!

szöveg és képek forrása

Az oldal tetejére